VvE beheerder Rotterdam

VvE beheer Rotterdam

VvE beheer Rotterdam

Bent u op zoek naar een organisatie die u het VvE beheer in Rotterdam uit handen kan nemen? Of is er wellicht nog geen Vereniging van Eigenaren (VvE) aanwezig? Als u dan graag wilt samenwerken met een organisatie om het VvE beheer in Rotterdam op te pakken, bent u bij De G.G.-Groep (Geen Gezeur Groep) aan het juiste adres.

Wij zijn één van de weinige SKW-gecertificeerde dienstverleners voor VvE’s die de activiteiten afstemt op de specifieke wensen en vaardigheden van de klant. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

Wij luisteren naar de wensen van bewoners en stemmen onze activiteiten hierop af. Zo heeft u echt iets aan het uitbesteden van het VvE beheer in Rotterdam!

Wat doet een VvE beheerder in Rotterdam voor mij?

Een Vereniging van Eigenaren (VvE) is een organisatie die verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud van een bepaald gebouw. Een VvE zorgt er dus voor dat alles goed onderhouden wordt, netjes blijft en dat er eventueel ook afspraken gemaakt worden onder alle bewoners om dit te blijven waarborgen.

Controleren en optreden
Heel simpel gezegd is het VvE beheer dus een clubje mensen dat in de gaten houdt of alle afgesproken leefregels door bewoners wordt nagekomen en of het gebouw in goede staat blijft. Zo niet, dan treedt de VvE op en zorgt ze dat de zaken opgelost of geregeld worden. Het kan voor de onderlinge band tussen buren dan ook best prettig zijn als een buitenstaander het VvE beheer op zich neemt. G.G.-Groep kan dit voor uw gebouw op zich nemen.

             

Waarom G.G.-Groep?

Allereerst is het goed om te weten dat u het VvE beheer bij uzelf kunt houden of kunt uitbesteden aan een organisatie zoals wij. Het grote voordeel van uitbesteden is vooral dat u als bewoners van het gebouw niet (persoonlijk) problemen met elkaar kunt krijgen door toedoen van de Vereniging van Eigenaren en de vergaderingen (ALV). Ruzies en onenigheid proberen we nou juist te voorkomen, zodat u met z’n allen prettig in een goed onderhouden gebouw kunt leven.

Actief VvE beheer in Rotterdam onder onze hoede
Kenmerkend voor onze werkzaamheden zijn onder andere de vaste prijs die we hanteren, de actieve ondersteuning die we bij VvE beheer in Rotterdam leveren en ons streven naar een optimale prijs/prestatieverhouding. Wilt u meer weten over onze werkwijze en samenwerking? Laat het ons gerust weten, dan vertellen we u graag meer.

Onze diensten

U kunt onze hulp en expertise inschakelen op verschillende vlakken:

  • Totaal beheer: allereerst kunt u ervoor kiezen om uw complete VvE beheer in Rotterdam aan ons over te laten. Alle bewoners hoeven dan enkel de regels na te leven en wij zorgen dat alles in goede banen wordt geleid en lossen eventuele problemen op.
  • VvE Bestuurder: daarnaast is er ook de optie om ons de rol van VvE Bestuurder te geven. In dit geval dragen wij de verantwoordelijkheid van de VvE-beheerderrol en bestaat het bestuur voor het grootste deel nog steeds uit bewoners van het gebouw.
  • MJOP conform NEN-2767: tot slot kunt u ervoor kiezen om onze hulp in te schakelen bij het opstellen van de meerjarenenonderhoudsplanningen (MJOP). Dit is de fundatie van elke VvE en wordt opgesteld volgens de NEN 2767. Dit document is erg belangrijk en we merken dat dit zelfstandig door bewoners vaak een onvoldoende uitgedacht document is.

Meer informatie over de rollen die wij kunnen invullen voor uw VvE beheer in Rotterdam vindt u op onze website. Hiernaast kunnen we u ook helpen bij een bouwkundige keuring in Rotterdam of bouwtechnische keurin in Rotterdam. Bekijk hier al onze VvE diensten in Rotterdam.

Neem contact op

Bent u benieuwd op welke manier we u goed kunnen helpen met uw VvE beheer in Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar onze VvE diensten in Rotterdam. Wij helpen u graag alles in goede banen te leiden. U kunt ons bereiken op 085-3035737 of uw vraag indienen via ons contactformulier. We komen dan zo snel mogelijk bij u terug.

Neem contact op
Maak van uw VvE beheer in Rotterdam een nuttig beheer met duidelijke afspraken voor iedereen. Dat maakt samen in een gebouw wonen alleen maar prettiger. 

VvE beheer buiten Rotterdam?

Zoekt u niet in Rotterdam, maar in Rijswijk of Den Haag naar een organisatie die u het VvE beheer uit handen kan nemen? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wij verzorgen het VvE beheer in een ruime regio aangezien we volledig digitaal kunnen werken.


Contactgegevens

Bezoekadres:
G.G.- Groep B.V.
Van Nelle Fabriek
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Postadres:
G.G.-Groep B.V.
Postbus 13215
3004 HE Rotterdam

Centraal telefoonnummer: 085-3035737E-Mailadressen:
Administratie: administratie@gg-groep.nl   
Servicedesk: servicedesk@gg-groep.nl