Vacature VvE beheerder / accountmanager

Wat kan je verwachten als VvE beheerder/accountmanager?
Een VvE Beheerder is verantwoordelijk voor het vakkundig managen van een VvE ofwel een Vereniging van Eigenaars. Elk gebouw in Nederland met meerdere eigenaren zoals een appartementencomplex is verplicht een Vereniging van Eigenaars op te richten (VvE). Deze VvE is verantwoordelijk voor het onderhoud van de buitenkant van het pand en de gezamenlijke voorzieningen zoals de hal, garage en lift(en). De VvE wordt aangestuurd door het VvE bestuur, waarin de eigenaren van de appartementen of bijvoorbeeld winkels vertegenwoordigt zijn. Een keer per jaar vergadert het VvE bestuur, in bijzijn van de VvE beheerder. De beslissingen van de VvE moeten voorbereid en natuurlijk ook uitgevoerd worden. Dat doet de VvE beheerder. Denk hierbij aan de incasso van de VvE bijdrages, opstellen van financiële overzichten, (laten) uitvoeren van technisch onderhoud door de Technisch Manager, voorbereiden van vergaderingen en beantwoorden van vragen. Om het technisch management optimaal uit te voeren werk je intensief samen met de Technisch Manager van de GG-Groep. Kortom, dit is een zeer dynamisch spilfunctie waarbij je frequent in contact bent met bewoners, beleggers, gemeente, woningcorporaties, aannemers en andere dienstverleners.

Puntsgewijs zien je werkzaamheden er als volgt uit:
♦ Het onderhouden van contacten met leden, het bestuur en commissies van verenigingen en derden die betrokken zijn bij de verenigingen
♦ Het uitvoeren van besluiten van de Vergadering van Eigenaars
♦ Controleren en accorderen van inkomende facturen voor de verenigingen
♦ Zorgen voor het naleven van modelreglement van splitsing en huishoudelijk reglement
♦ Meedraaien in de telefoon- en e-maildienst
♦ Debiteuren-/crediteurenbewaking uitvoeren en het beantwoorden van vragen
♦ Het opstellen van de begroting (in samenwerking met de financiële administratie)
♦ Het bijwonen en/of voorzitten van avondvergaderingen en het opstellen van de notulen
♦ Het ondersteunen bij het inrichten en opstarten van nieuwe VvE’s

Wat maakt de GG-Groep zo leuk?
De GG-Groep is een bedrijf met een gezellig team waar je samenwerkt met verschillende colega's. Iedereen heeft zijn of haar eigen rol in de organisatie en voert die met veel eigen verantwoording uit. Het is soms hard werken maar ook hard lachen. Er is alle ruimte om jou goed in te werken in deze functie.

Wie zoeken wij?
Deze functie is bij uitstek geschikt voor een sociaal vaardige HBO’er. Welke opleiding je precies gedaan hebt is iets minder relevant. Voor de hand liggende opleidingen zijn bijvoorbeeld Vastgoed & Makelaardij, Management, Economie & Recht of Commerciële Economie. Belangrijker nog dan jouw opleiding is jouw persoonlijkheid. Je bent flexibel, accuraat en stressbestendig. Maar ook oplossingsgericht en servicegericht. Ieder jaar heeft iedere VvE een avondvergadering en die zijn niet altijd om de hoek, dus flexibiliteit is een vereiste. Je vaste werkplek is Rotterdam, maar in het vergaderseizoen (februari tot juni) rij je 1 of 2 avonden per week de hele Randstad door. Je komt nog eens ergens! Het allerbelangrijkste voor deze functie is dat je helder kunt communiceren en perfect Nederlands spreekt en schrijft.

Wat bieden wij jou?
Een prachtige functie waar je heel erg veel kunt leren. Maar uiteraard staat daar ook een fijn arbeidsvoorwaardenpakket tegenover met pensioenregeling. Uiteraard zorgen wij voor vervoer op de avonden dat je naar vergaderingen toe moet. Wij streven ernaar jou heel erg lang aan ons te binden. Dus ga uit van goede opleidingen en zat uitdaging in jouw baan!

Bedrijfsprofiel
De GG-Groep is sinds 1993 actief als adviesbureau op het gebied van VvE beheer. De GG-Groep is gevestigd in Rotterdam. Sinds 2001 is de GG-Groep een SKW gecertificeerde beheerder. Dit certificaat staat voor onafhankelijkheid, deskundigheid en kwaliteit van de dienstverlening. De GG-Groep onderscheidt zich in de markt door haar geheel eigen visie op VvE Beheer, waarbij techniek en onderhoud centraal staan.

Je kunt jouw CV en motivatiebrief per e-mail aan ons sturen via e-mailadres administratie@gg-groep.nl t.a.v. Paula Wessels.