VvE beheer Dordrecht

VvE Dordrecht

Goed georganiseerd VvE beheer in Dordrecht

Goed georganiseerd VvE beheer, dat is waar wij voor staan. Woont u in een koopappartement in Dordrecht en ervaart u regelmatig problemen bij de VvE van het complex? Dan wordt het hoog tijd dat er eens orde op zaken wordt gesteld met kundig VvE beheer in Dordrecht. Als u in een koopwoning woont dat deel uitmaakt van een wooncomplex bent u als eigenaar automatisch lid van de VvE. Deze Vereniging van Eigenaren dient ervoor te zorgen dat het complex goed onderhouden wordt en dat hier geld opzij voor wordt gelegd. Als dit orgaan niet naar behoren functioneert is dat vaak te merken in het gezamenlijke gebouw: lampen die kapot zijn en niet gerepareerd worden, muren die al tijden een likje verf nodig hebben, vloerbedekking die gereinigd dient te worden etc. Maar ook de verzekeringen van het gebouw vallen onder de verantwoordelijkheid van de VvE in Dordrecht. Merkt u dat de VvE in uw woningcomplex niet goed functioneert? Schakel dan de Geen Gezeur Groep in. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om samen met alle eigenaren op deskundige wijze het volledige beheer te kunnen organiseren voor uw VvE in Dordrecht!

Wat verzorgen wij bij VvE beheer in Dordrecht

Met behulp van al onze kennis en kunde verzorgen we professionele VvE diensten. Onze specialistische VvE beheerders kunnen op financieel, administratief en technisch gebied het beheer van de VvE in Dordrecht in goede banen leiden. Hierbij maken we gebruik van ons softwarepakket waarmee u als lid van de VvE de mogelijkheid heeft om vragen te stellen die onze VvE beheerders vervolgens kunnen beantwoorden. Daarnaast is er ook een vast aanspreekpunt voor de VvE aanwezig, de accountmanager, bij wie u met diverse specifieke zaken terecht kunt. We gaan bij ons VvE beheer in Dordrecht voor een passend totaalplaatje en streven daarbij naar 100% tevredenheid van alle leden van de VvE.

Het beste voor uw VvE in Dordrecht?

Met bijna 25 jaar ervaring is de G.G.- Groep B.V. een SKW-gecertificeerde dienstverlener die voor iedere Vereniging van Eigenaren (VvE’s) klaarstaat. Onze dienstverlening kenmerkt zich doordat alle activiteiten altijd worden afgestemd op de specifieke wensen en bekwaamheden van onze klant. Wij werken met een vaste prijs, actieve ondersteuning bij beheer en streven iedere keer weer naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Kies voor uw VvE beheer in Dordrecht ook voor de Geen Gezeur Groep!

Onze werkwijze kent een aantal belangrijke voordelen:

  • Ervaren bouwkundig adviseurs met kennis van techniek;
  • Vastgelegde procedures, werkomschrijvingen en planningen;
  • Een geavanceerde VvE website met diverse mogelijkheden;
  • Werkwijze conform de SKW-richtlijnen VvE Beheerder;
  • Wij bieden contractonderhoud en collectiviteitskortingen;
  • Wij geven advies over zowel energiebesparing als duurzaamheid;
  • 24/7 beschikking over een calamiteitenlijn;
  • MJOP conform de NEN 2767;
  • Wij werken volledig digitaal.

Heeft u interesse om over te stappen naar VvE beheer in Dordrecht van de G.G.- Groep? Hoewel de overstap voor veel VvE’s vaak erg ingewikkeld lijkt, blijkt in de praktijk dat de overschakeling zo gemaakt is! Ook voor Vve beheer in Den Haag of Rijswijk zijn wij uw partner.

Maatschappelijk verantwoord

Wanneer u voor Geen Gezeur Groep kiest als uw VvE beheerder bent u niet alleen verzekerd van een prettige woonomgeving, maar ook van een prettige leefomgeving. Wanneer er bemiddeling nodig is bij burenruzies of spanningen bieden wij daar graag een oplossing voor. Ook wanneer deze problemen als zijn ontstaan voordat u bij ons bent aangesloten.

Interesse in VvE Beheer van de G.G.- Groep?

Wilt u het beheer binnen uw VvE in Dordrecht optimaal geregeld hebben en kiest u voor de G.G.- Groep voor uw VvE beheer in Dordrecht? Wij helpen u graag om orde op zaken te stellen! Benieuwd naar de kosten? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen en voor vragen zijn wij beschikbaar via 085-3035737, of per mail via administratie@gg-groep.nl.

Contactgegevens

Bezoekadres:
G.G.- Groep B.V.
Vareseweg 67
3047 AT Rotterdam

Centraal telefoonnummer: 085-3035737E-Mailadressen:
Administratie: administratie@gg-groep.nl