VvE diensten op maat

VvE diensten op maat

Wij doen er alles aan om uw VvE zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit kan alleen als het beheer begeleidt wordt door een professionele begeleider. Wij weten uit ervaring dat de relatie tussen VvE, beheer, bestuur en eigenaren optimaal dienen te zijn, zodat storingen voorkomen kunnen worden. Wij vinden het belangrijk dat voor het beheer van appartementencomplexen bij VvE’s er sprake is van slagvaardig bestuur. Indien daar nog geen sprake van is, zorgen we ervoor dat zo’n bestuur er komt. Professioneel en betrouwbaar vastgoedbeheer is van essentieel belang voor de kwaliteit van uw VvE. Bij G.G. -Groep kunt u bij ons terecht voor diverse VvE diensten op maat. Onze diensten stellen wij af op uw behoeften.

Welke VvE diensten bieden wij?

Wij hebben alle kennis en kunde in huis om samen met u het volledige beheer voor de VvE te doen. Zowel op technisch, financieel en administratief gebied beschikken wij over specialisten. Als eerst luisteren we goed waar u als klant behoefte aan heeft. In deze branche vindt constant verandering plaats, wij bieden u gelukkig altijd betrouwbare diensten op het gebied van:

  • Administratief beheer
  • Financiële administratie
  • Technisch beheer

Tot administratief beheer behoren ledenadministratie, het verwerken van mutaties en informeren van notarissen en makelaars, verwerken van afrekening verwarming/warm water, communicatie en overige werkzaamheden. Taken die van belang zijn hierbinnen zijn voornamelijk het opstellen en versturen van vergaderstukken en leden informeren en adviseren bij het opstellen of aanpassen van het huishoudelijke regelement. Er vallen ook een groot aantal werkzaamheden onder het financiële beheer. Denk aan het voeren van een debiteuren en crediteuren administratie, begrotingen maken, opstellen van de jaarrekening en vrijwel alle andere geld gerelateerde zaken. De beheerder fungeert bij technisch beheer als aanspreekpunt bij onderhoudsklachten. Hier valt het informeren van betrokken partijen onder, behandelen van onderhoudszaken en het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan.

Vraag een offerte aan

Wij zijn gespecialiseerd in het beheren en besturen van VvE’s. Iedereen verandert, ook de wet-/regelgeving, dus ook de omstandigheden waaronder de klant zijn/haar werk moet doen. Wij houden dit goed in de gaten en stemmen daar onze werkzaamheden op af. Wist u dat overstappen helemaal niet zo ingewikkeld is als vaak gedacht wordt? U krijgt van ons een welkomsbrief toegestuurd waar een handelswijze omtrent technische klachten en andere administratieve zaken in staat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, wij helpen u graag verder.

Neem contact op Offerte aanvragen

Contactgegevens

Bezoekadres:
G.G.- Groep B.V.
Vareseweg 67
3047 AT Rotterdam

Centraal telefoonnummer: 085-3035737E-Mailadressen:
Administratie: administratie@gg-groep.nl