VvE diensten in Rotterdam op maat

Bezit u een koophuis in een wooncomplex dan heeft u ongetwijfeld te maken gehad met de VvE. In gebouwen waarin meerdere koopwoningen zijn gevestigd is de Vereniging van Eigenaren van grote invloed op het gezamenlijke woonplezier. Zien de entree, de trappen en de gangen er nog steeds naar behoren uit? Wordt er regelmatig gestofzuigd en schoongemaakt? Dat zijn allemaal zaken waar iedere VvE zich over buigt. De G.G.- Groep verricht complete VvE diensten in Rotterdam. Dus bent u niet tevreden over de huidige gang van zaken en wenst u een nieuwe VvE beheerder? Schakel dan de Geen Gezeur Groep in voor passende service op maat! Wij nemen het volledige VvE beheer voor onze rekening en stemmen onze dienstverlening nauwkeurig met u af. De overstap is zo gemaakt.

Wat kunt u verwachten bij onze VvE diensten in Rotterdam?

Bij het verrichten van onze VvE diensten in Rotterdam schakelen wij onze gespecialiseerde medewerkers in. Met hun kennis en ervaring op het gebied van financiën, administratie en techniek zijn zij in staat om het totale VvE beheer op passende wijze te organiseren. Door te luisteren naar onze klanten en gericht te kijken naar wat uw VvE nodig heeft richten wij onze dienstverlening in om u zoveel mogelijk te kunnen ontzorgen. Met behulp van een geavanceerd softwarepakket kunt u rechtstreeks vragen stellen aan onze medewerker die onze medewerker direct kan beantwoorden. Voor allerlei specifieke zaken kunt u terecht bij de accountmanager, die tevens het vaste aanspreekpunt van de VvE is. Toch gaan wij met onze VvE diensten in Rotterdam nog een stap verder om u van de beste service te kunnen voorzien.

Uw tevredenheid is waar wij met ons bedrijf naar streven. Wij gaan continu met de tijd mee en volgen de snel veranderende wet- en regelgeving op de voet, zodat wij u op ieder moment van het beste advies kunnen voorzien met onze VvE diensten in Rotterdam. Naast de inzet van de kennis en kunde van onze eigen specialisten, hebben wij in de loop der jaren ook een professioneel netwerk opgebouwd, compleet met een “Geen Gezeur” gerechtsdeurwaarder, -fiscalist, -notaris en -juristen. Al deze partijen werken aan de hand van overeenkomstige idealen en helpen ons om u nog beter van dienst te zijn!

De voordelen van onze VvE diensten:

U geniet van verschillende voordelen als u gebruik maakt van onze VvE diensten in Rotterdam:

  • Wij werken uitsluitend met deskundige, technische bouwkundig adviseurs;
  • Onze organisatie heeft vastgelegde procedures, werkomschrijvingen en planningen;
  • Een geavanceerde VvE website die veel mogelijkheden biedt;
  • Wij werken conform de SKW-richtlijnen VvE Beheerder;
  • U geniet contractonderhoud en collectiviteitskortingen;
  • Advies over energiebesparing en duurzaamheid;
  • Onze calamiteitenlijn is 24/7 bereikbaar;
  • MJOP conform de NEN 2767;
  • Onze dienstverlening is volledig digitaal.

Meer weten over onze passende VvE diensten in Rotterdam?

Heeft u interesse in onze dienstverlening en wilt u streven naar een goed georganiseerde VvE? Dan helpen wij u graag om dit doel te bereiken. U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen en voor vragen of meer informatie kunt u bellen naar 085-3035737.

Contactgegevens

Bezoekadres:
G.G.- Groep B.V.
Vareseweg 67
3047 AT Rotterdam

Centraal telefoonnummer: 085-3035737E-Mailadressen:
Administratie: administratie@gg-groep.nl