VvE management

VvE management

De afgelopen 20 jaar heeft G.G.- Groep gespecialiseerd op het gebied van VvE management. Wij zijn een van de weinige SKW- gecertificeerde dienstverleners voor Verenigingen van Eigenaars (VvE's). Wij stemmen onze activiteiten altijd af op uw specifieke wensen als klant. Onze werkzaamheden kenmerken zich onder andere door de vaste prijs, actieve ondersteuning bij beheer en het streven naar een optimale prijs/prestatieverhouding. Benieuwd naar onze VvE management mogelijkheden? We vertellen er graag meer over.

Belangrijke VvE managementtaken

Zowel direct als in de komende jaren willen we u als VvE zoveel mogelijk ontzorgen. De eerste stap in dit proces is goed luisteren naar uw wensen. Daarnaast kijken we naar uw kwaliteiten en op welke wijze onze kwaliteiten hier zoveel mogelijk op aansluiten. Een aantal belangrijke managementstaken:

  • Begeleiding bestuur en commissies
  • Adviseren bij splitsingsaktes, statuten en reglementen
  • Organiseren en bijwonen vergaderingen
  • Voorzitten vergaderingen
  • Bemiddelen bij conflicten
  • Bemiddelen over verzekeringen voor de VvE en het bestuur
  • Begeleiding bij aanvragen financiering groot onderhoud en renovatie.

Advies op maat

Verandering komt vaak voor, ook de wet-/regelgeving, dus ook de omstandigheden waaronder u als klant uw werk dient uit te voeren. Wij volgen ontwikkelingen op de voet en stemmen onze werkzaamheden op af. Adviezen komen dus gevraagd, maar ook ongevraagd. Daarnaast hebben wij inmiddels een netwerk opgebouwd met een "Geen Gezeur" gerechtsdeurwaarder, een "Geen Gezeur" fiscalist, een "Geen Gezeur" notaris en "Geen Gezeur" juristen. Allemaal partijen met overeenkomstige ideeën!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Iets waar we veel waarde aan hechten binnen GG-Groep is maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door onze werkwijze en het benutten van de digitale/ICT mogelijkheden, is het mogelijk om alle archieven digitaal te onderhouden. Daarnaast rijden wij o.a. in hybride auto’s.

VvE management in Rotterdam

De Geen Gezeur Groep heeft alle kennis en kunde in huis om samen met u, op professionele wijze, het volledige beheer te kunnen doen. Waar liggen de kwaliteiten binnen uw vereniging en hoe kunnen wij er met onze kwaliteiten zo efficiënt mogelijk op aansluiten? Onze specialisten op het gebied van administratie, financieel en techniek regelen alles tot in de puntjes voor u. Door optimaal gebruik te maken van ons softwarepakket, kunnen onze medewerkers vragen van alle leden van de VvE beantwoorden. Overstappen lijkt wellicht ingewikkeld, maar in de praktijk is dit niet het geval. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van VvE management in Rotterdam? Bel of mail ons gerust of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan door het contactformulier op onze website in te vullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Neem contact op Offerte aanvragen

Contactgegevens

Bezoekadres:
G.G.- Groep B.V.
Vareseweg 67
3047 AT Rotterdam

Centraal telefoonnummer: 085-3035737E-Mailadressen:
Administratie: administratie@gg-groep.nl